Genveksanlæg

Derfor skal du overveje et genveksanlæg

Uanset om du bor i nybyggeri eller et historisk hus, lejlighed eller villa, så har du brug for et godt indeklima. Det kan opnås på mange måder, og mange nøjes med almindelig udluftning. Det kan være nok til en vis grad, især i sommerhalvåret, når der er varmt og solen bager.

Men i vinterhalvåret, og når det danske vejr viser sin lunefulde side, lukkes vinduerne, og indeklimaet kan blive et problem. Det er her, vi kan hjælpe. Kontakt os i dag for en uforpligtigende snak, eller læs videre for at lære mere!

Genveksanlæg i Midtjylland – din genvej til et sundere indeklima

Et genvæksanlæg sørger for at lufte ud i alle hjemmet rum. Det er en diskret ventilationsenhed, der sidder på væggen og trækker luft ind og ud. Du skal stadig lufte ud, men behovet er mindre. På varme dage kan du slukke for apparatet, så du kan få en kølig brise ind, uden at ventilationen går amok.

Vi hjælper med at installere genveksanlæg i Silkeborg og omegne. Uanset hvor du har brug for hjælp, er vi klar på at lytte, før vi afgør, om vi kan assistere.

Om det er genveksanlæg i Ry eller genveksanlæg i Galten gør ikke den store forskel: Selv små byer med gamle huse har brug for et sundt indeklima. Dårlig ventilation kan blive en sundhedsrisiko, og selvom genveks ikke er svaret på f.eks. høj luftfugtighed efter badet, er det en hjælp i dagligdagen.

Du slipper for behovet for at lufte ud, så du kan holde dig sund og aktiv. Vi installerer og kommer gerne ud og tjekker op i ny og næ, og ellers vil apparatet køre ganske lydløst og diskret. Du mindsker risikoen for svamp i din bygning, og luften vil være bedre, renere og sundere for dig og eventuelle andre beboere.


Kontakt os

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.