Velkommen til Them VVS ApS

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu

Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad

Kontakt os i dag

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.


Om os

Få hjælp til VVS i Silkeborg

I det moderne hjem skal VVS bare fungere, og vi kan assistere, uanset hvilke problemer, du står med. Kontakt os uforpligtende og fortæl os, hvad der er i vejen, så kommer vi med forslag til potentielle løsninger. Vi reparerer og udskifter, som der er behov for, og hjælper dig også gerne med at finde ud af, hvad der gik galt i første omgang.

Med vores teams store erfaring dækker vi alle områder, og vi glæder os til at høre fra dig og komme i gang med et spændende samarbejde!

vvs i silkeborg - Them VVS - bad - VVS i Silkeborg

Vi tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. 

vvs i silkeborg - Them VVS - air heat pump standing outdoors modern environme 2022 10 17 22 16 17 utc 1 - VVS i Silkeborg
Them VVS ApS

Sådan kan vi hjælpe dig

Drypper hanen? Løber toilettet? Eller vil du skifte til et grønnere alternativ? Er det varme eller VVS i Silkeborg, kan vi hjælpe med det hele!

Lige fra udskiftning og montering af sol- og jordvarme til den klassiske reparation af vandhane og afløb, klarer vi alt indenfor VVS. Vi kommer ud og kigger på dit problem, så vi kan finde den bedste løsning, der også forebygger fremtidige hændelser.

Er der ikke tale om reparationer, men derimod montering eller installation, står vi også klar. Installation af sol- og jordvarme klares på ingen tid, så du kan få grønnere energi i dit hjem – for ja, vi hjælper også med energibesparelserne! I nybyggeri eller renoveringer sørger vi for, at vand og varme gør gavn, hvor det skal. Slip bekymringerne og lad os klare arbejdet, som er overstået på ingen tid med den højeste ekspertise!


Kontakt os

Kontakt os i dag og præsenter dit problem eller din arbejdsopgave – fra de almindelige til de unikke, vi ser altid frem til en god udfordring. Ingen opgave er uløselig, nogle er bare mere krævende. Vi er ikke bare VVS, men din handyman og løsningen på dine installationsproblemer. Hvis det er varme eller VVS i Silkeborg, er det Them.