Velkommen til Them VVS ApS

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu

Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad

Kontakt os i dag

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.


Om os

Vi hjælper med VVS i Ry

Hos Them VVS hjælper vi med VVS i Ry, Silkeborg og omegn – vi står klar til at hjælpe dig med alle dine udfordringer og problemer, uanset om det er de almindelige eller mere unikke. Fra det klassiske køkken- og badeværelsesarbejde til installation af sol- og jordvarmeanlæg, kan vores dedikerede team klare lidt af hvert.

Kontakt os uforpligtigende på telefon eller mail, så vi sammen kan finde ud af den bedste fremgangsmåde og løsning på din situation. Vi kan varetage enhver VVS opgave, og vi ser altid frem til at indgå et nyt samarbejde.

vvs i ry - Them VVS - bad - VVS I Ry

Vi tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. 

vvs i ry - Them VVS - air heat pump standing outdoors modern environme 2022 10 17 22 16 17 utc 1 - VVS I Ry
Them VVS ApS

Vores evner

Vi er et VVS firma i Silkeborg, som også hjælper i omegnen – som f.eks. i Ry. Foruden det manuelle arbejde hjælper vi dig med professionel rådgivning og planlægning, der følger dine behov og ønsker. Vi inddrager dig i processen, så du også ved, hvad der er sket, hvis noget er gået galt.

Vores professionelle stolthed byder os at informere dig om, hvordan du selv vedligeholder og passer på dit VVS. Ikke alle opgaver kan løses uden fagfolk, men opdager vi fejl eller misvedligeholdelse, hjælper vi dig med at forebygge problemet til en anden gang.

Vejen til det gode resultat brolægges med samarbejde. Vores adresse i Them gør VVS i Ry, Virklund, Silkeborg og omegn til en nabosag. Vi kører gerne længere, hvis opgaven byder det, og er du i tvivl, om du er indenfor vores rækkevidde, så skriv til os og hør os ad.


Kontakt os

Fra det flotte badeværelse til det nye køkken, helt til installation og montering af nye, grønne varmeapparater, får vi dig i mål med det, der gør livet lettere. VVS bliver undervurderet, indtil det ikke længere fungerer optimalt – men ikke af os! Vi tager alle opgaver yderst alvorligt, og vi arbejder for at se smilene på vores tilfredse kunder.