Velkommen til Them VVS ApS

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu

Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad

Kontakt os i dag

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.


Om os

VVS i Galten, Silkeborg eller Bryrup – vi kender ingen grænser!

Når du leder efter nogen, der kan ordne den dryppende hane, den løbende cisterne eller den utætte bruser, så vælg et VVS-firma, der bygger på naboskab. Hos Them VVS er vi et VVS-firma med adresse nær Silkeborg. Vi kører rundt til de små byer i området og hjælper de mennesker, vi også ville se på indkøbsturen.

Uanset om du søger VVS i Galten, Bryrup, Virklund eller længere væk, lytter vi gerne og finder ud af, om det er indenfor vores muligheder. Vi finder løsninger sammen, så dine problemer forsvinder.

vvs i galten - Them VVS - bad - VVS i Galten

Vi tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. 

vvs i galten - Them VVS - air heat pump standing outdoors modern environme 2022 10 17 22 16 17 utc 1 - VVS i Galten
Them VVS ApS

Din VVS’er i Silkeborg omegn

Vi vil gerne være din VVS’er, så kontakt os uforpligtigende for at fortælle os om det, du står og bøvler med. Vi lytter og udvikler en fremgangsmåde i samarbejde med dig, så dine ønsker og behov bliver taget med i beregningerne.

Vi kan ordne lidt af hvert, lige fra de klassiske VVS-opgaver til installation af ny sol- og jordvarmeanlæg. Det grønne skift kan hjælpe dig med at spare penge, foruden at være en større hjælp for miljøet, end de fleste tror, og vi er stolt over at være en del af det.

Nye opgaver bliver taget med et smil, og vi arbejder hårdt for at finde smarte og hurtige løsninger, der også dækker de forskellige behov i lang tid. Godt arbejde til simple opgaver skal ikke kræve meget tid, og vi nøler ikke, når du har VVS-problemer i dit hjem.


Kontakt os

Uanset hvor eller hvordan du bor, er vi klar til at tage en snak om dine behov. Ring til os eller send os en besked via mail eller vores hjemmesides kontaktformular, så vi hurtigst muligt kan begynde at planlægge en løsning. Dit hjem skal fungere helt optimalt, og vi sørger for, du kommer i mål, før du aner!