Velkommen til Them VVS ApS

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu

Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad

Kontakt os i dag

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.


Om os

VVS i Virklund, Bryrup, Ry og Silkeborg

Står du med en VVS-opgave af større eller mindre grad? Har du brug for hjælp til at skifte til sol- eller jordvarme, et grønnere alternativ, der reducerer dine udgifter og giver dig en god følelse i maven? Så står vi klar til at hjælpe dig!

Hos Them VVS hjælper vi med VVS-opgaver af alle størrelser. Vi arbejder med et smil på læben og vores kunders ønsker og behov in mente, så vi sammen kan opnå det bedste resultat. Kontakt os derfor i dag for uforpligtende at høre, hvad vi kan gøre for dig.

vvs i virklund - Them VVS - bad - VVS i Virklund

Vi tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. 

vvs i virklund - Them VVS - air heat pump standing outdoors modern environme 2022 10 17 22 16 17 utc 1 - VVS i Virklund
Them VVS ApS

Vi kører langt for at hjælpe dig

Selvom vi er et VVS-firma med adresse i Them tæt ved Silkeborg, kører vi gerne for at hjælpe dig med din opgave. Om det er VVS I Virklund, Bryrup eller Ry, så har vi været der før, og vi kører gerne længere.

Hvis du er i tvivl om, om du ligger udenfor vores rækkevidde, så send os en besked eller giv os et uforpligtigende ring. Vi snakker om, hvad dine behov er, så vi kan begynde at planlægge og finde ud af, hvordan opgaven skal eksekveres.

Vi løser dit problem sammen, uanset om det er installation i nybyggeri eller en renovering i en gammel bolig. Drypper vasken i din lejlighed? Løber sisternen på førstesalen? Vi tager vare på alle boligtyper, og vi har før kørt langt for at hjælpe.

Samtidig sætter vi en ære i at oplyse vores kunder, hvis et problem er opstået af en menneskelig forseelse. Vi hjælper dig med at forebygge lignende hændelser, så du kan klare dig bedre på egen hånd. Ikke alt kan løses uden fagfolk, men vi tror, du kan klare mere, end du aner!


Kontakt os

Kontakt os og begynd samarbejdet, så dit problem kan blive løst så hurtigt som muligt.