Luft til vand varmepumper Silkeborg

Skal du have luft til vand varmepumper i Silkeborg?

Varmepumper kan være et skønt, grønt alternativ, og det kan hjælpe dig med at spare en god portion penge i det lange løb. Faktisk vil du få omkring 3,5-5 gange mere varmeenergi, som almindelige varmepumper ellers bruger i el-energi!

Det er billigere at etablere luft til vand varmepumper end jordvarme – faktisk kan du ofte spare over 100.000 kroner! Og hvem bedre til at hjælpe med installationen end os, din lokale VVS’er, Them VVS! Kontakt os uforpligtigende i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye varmekilde!

Vælg Them VVS som din VVS’er

Hvis du skal have luft til vand varmepumper i Silkeborg, så kan vi hjælpe dig – både med det rette valg og installationen. Luft til vand varmepumper er en god investering, som forholdsvis hurtigt tjener sig ind, og du vil opleve en god driftssikkerhed og en lang levetid.

Der er altså ikke nogen grund til ikke at vælge luft til vand varmepumper, især ikke hvis du alligevel skal have skiftet fyr eller renoveret din bolig. Hvis du ikke helt er klar på det grønne alternativ med solceller, eller hvis du bare har mere tiltro til varmepumper, er det det perfekte valg.

Hos Them VVS kører vi rundt i hele Silkeborg-egnen. Vi har været langt væk hjemmefra, og hvis du ikke er helt sikker på, om vi kommer ud til dit område, tager vi gerne en snak om mulighederne. Vi nyder at sætte et smil på vores kunder, og hvis vi kan hjælpe dig med at spare penge i det lange løb, er vi tilfredse!

Du får et veludført stykke arbejde, mens du kan nyde godt af besparelserne, de dalende varmeregninger, og en godt opvarmet bolig. VVS er mere end bare dryppende vandhaner – det kan ændre hele din økonomi.


Kontakt os

Lorem ipsum dolor sit amet, iriure sententiae definiebas vel cu, detracto suavitate philosophia nec at, agam tota per eu. Agam rationibus efficiantur eu per, altera bonorum graecis eu vix. Quo praesent adipiscing ad, vis at posse fierent. Id usu prima oratio reprimique, ut audire splendide sit.